Kuidas kustutada või sulgeda Outlook.com-i e-posti konto jäädavalt

How Delete Close Outlook

Selles artiklis selgitatakse, kuidas oma Outlooki või Hotmaili või Live'i e-posti konto kustutada või sulgeda. Enne seda järgige kindlasti neid ettevaatusabinõusid,



Microsofti veebimeiliteenus Outlook.com on varustatud kõigi kaupadega, nagu tohutu maht salvestusruumi, paremad redigeerimisfunktsioonid, kaasahaarav liides ja loomulikult tugi suhtlusportaalidele. Kõik need funktsioonid ja palju muud muudavad veebimeili teenuse kasutajate esimeseks valikuks. Kuid mingil põhjusel, kui soovite oma Outlooki e-posti konto jäädavalt sulgeda või kustutada, saate seda teha nii.



Outlook for Windows 10

Enne Outlook.com-i konto kustutamist on oluline muuta kõik e-posti aadressid alternatiivseteks, kui olete sama teenuse Outlooki aadressi kasutanud.



Seda peaksite ka teadma. Outlook.com e-posti konto jäädavaks sulgemiseks peate seda tegema sulgege oma Microsofti konto . Microsofti konto sulgemisel kustutatakse teie e-posti aadress ja kontaktid Microsofti serveritest ja neid ei saa taastada. Kui kasutate oma Microsofti kontot Xboxi, Skype'i, OneDrive'i või muude Microsofti teenustega, ei pääse te neile teenustele enam juurde.

ei saanud süsteemi reserveeritud sektsiooni Windows 10 värskendada

Kustutage või sulgege Outlook.com e-posti konto

Outlooki, Hotmaili või Live'i e-posti konto sulgemiseks tehke järgmist.

  1. Logige sisse oma e-posti kontole
  2. Külasta see Microsofti link .
  3. Sisestage oma parool uuesti
  4. kontrollige oma isikut alternatiivse e-posti ID või telefoninumbri kaudu.
  5. Konto kustutamiseks järgige juhiseid lõpuni.

Sulgege Outlook.com e-posti konto



Kui klõpsate nupul Edasi, palub Outlook teil kontrollida privaatsuse ja küpsiste avaldust. Lisaks sellele annab see teile teavet selle kohta, mis juhtub teie teabega, kui otsustate oma konto sulgeda.

Seejärel palub see teil sulgemiseks oma konto kinnitada.

Lõpuks palutakse teil oma Outlooki / Hotmaili konto desaktiveerida. Kui olete seda teinud, suletakse teie konto.

Microsoft reserveerib teie e-posti aadressi ka siis, kui olete oma konto sulgenud 60 päeva . Selle aja jooksul võite oma konto uuesti aktiveerida.

Laadige alla PC-parandustööriist, et Windowsi vead automaatselt leida ja parandada

Seotud loeb:

Lemmik Postitused